Eladó ház Budaörs, 159.000.000 Ft, 285 négyzetméter
159 mFt
Budaörs,
eladó ház
Méret:
285 négyzetméter
Szobák:
4 + 1
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budaörs
Cím:
Csiki dűlő
Alapterület:
285 négyzetméter
Ár:
159.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8719976
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
4 + 1
Kor:
6-10 éves
Telekterület:
1095
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
In a calm green area of Budaörs a some years ago built traditional colonial house in a wonderfull garden for sale. On the ground floor there is a big living room with a covered terrace, suitable for party. On the second floor there are 3 bedrooms. Each of them has a bathroom. One of them is so big as a bedroom. So, it can be transformed to a bedroom. On the second floor is also a household room and wardrobe. The house has two cellars and a big garage. In the garden there are spots for 2 cars. A long term rent is also possible.
Further information: Éva Tarnay

BUDAÖRS TERMÉSZETVÉDELMI KÖRZETÉNEK KÖZELÉBEN 285 M2 ALAPTERÜLETŰ, STÍLUSOS, LUXUS VILLA, CSODÁLATOS KERTTEL ELADÓ.
Budaörs egyik legszebb, legcsendesebb részén, természetvédelmi övezethez közel az 1140 m2 telken épült, 285 nm-s, nappali + 3 szobás, néhány éve saját célra épített, kétszintes családi ház garázzsal, két kerti gépkocsi-beállóval egy csodálatos kertben eladó. A villára jellemző, hogy funkcionálisan alaposan végig gondolt terv szerint megvalósított. Minden megtalálható benne, ami egy társadalmi életet is élő család luxus szintű kényelmét szolgálja.
Alsó szintjén 3,4 belmagasságú, tágas amerikai konyhás, étkezős, kandallós nappali, közvetlen terasz- és kertkapcsolattal, tároló és fürdőszoba, a bejárati oldalon pedig nagy méretű garázs található. A nappali részhez csatlakozóan szoba méretű fedett terasz, a konyha részhez pedig részben nyitott grillező konyha és terasz is csatlakozik. Ez a szint kiválóan alkalmas nagyobb társaság fogadására is.
Az emeleten 3 tágas hálószoba. Mindegyikhez saját fürdőszoba és gardrób tartozik. A fürdőszobák között van szobaméretű is, amelyikből egy kisebb háló (vendégszoba) és egy kisebb fürdőszoba is kialakítható. Így a szobák száma bővíthető.
A házban padló és radiátor fűtés és klíma egyaránt van. A házban törekedtek a természetes anyagok alkalmazására, fa nyílászárók és spaletták. A házra jellemhőek a nagy nyílászárok, többnyire francia erkéllyel. (A stílusra jellemző "sash window") Így sok fény ömlik be a lakásba.
A házra a koronát a kert teszi fel, amely kertész által megtervezett és kivitelezett igazi pihenő kert , amely az ingatlan nagyfokú intimitását is biztosítja a telekhatáron elhelyezett fákkal. A kert tartós, szép állapotát automata öntöző rendszer is támogatja.
Az ingatlanból, amely különösen csendes és nyugodt helyen helyezkedik el gépkocsival egy-két percen belül elérhető Budaörs főútja, de gyalog is 8-10 perc alatt a buszmegálló. Ez a nem mindennapi ingatlan várja igényes vevőjét. Esetleg hosszabb távú bérlés is lehetséges.
Érdeklődni: dr. Tarnayné Éva +36 30 498 00 51
Térkép
Érdeklődés
Dr. Tarnayné Éva
Az értékesítő:
Dr. Tarnayné Éva
Stílus Ingatlan Centrum
+36-20-216-97-97
 
 
 
 
 
 
Küldés