Eladó ház Budaörs, 85.000.000 Ft, 240 négyzetméter
85 mFt
Budaörs,
eladó ház
Méret:
240 négyzetméter
Szobák:
4 + 1
Fűtés jellege:
Házközponti
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budaörs
Alapterület:
240 négyzetméter
Ár:
85.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
6773221
Szintek száma:
2 szint + tetőtér
Szobák száma:
4 + 1
Fűtés jellege:
házközponti
Telekterület:
680
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Budaörsön, Budapest határának közvetlen közelében eladó egy a 90-es években épült, folyamatosan fejlesztett és újított családi ház, többkocsis garázzsal, kerti úszómedencével, gondozott kerttel, forgalommentes zsákutcában. Az ingatlan két lakószintje(földszint és tetőtér) összesen 240 m2, pince, ill. szuterén szintje 150 m2. melyből 68 m2 garázs. A szuterén szinten, mely fűthető, hobbiszoba, kazánház, mosókonyha, szauna, tusoló, WC, tároló található, a garázson kívül.
A földszinti lakótérben 77 m2-es, praktikus elrendezésű egy légterű, de kiválóan tagolt nappali+étkező+konyha található nagyon sok ablakkal és kijárattal a tágas teraszra. Az alaprajzból látható, hogy belőle egy háló szoba - igény esetén leválasztható. Ebből a térből vezet fel a lépcső az emeletre, ahol két kb. 18 m2-es háló és egy 32 m2-es hálószoba található. Az utóbbihoz egy kis kilépő erkély is tartozik. Mindkét lakószinten több fürdő, WC és tároló található az előtéren kívül. A ház ablakai és nyílászárói korszerű, hő és hangszigeteltek.
Az ingatlan kiválóan alkalmas egy nagyobb családnak is, de akár cég számára, székhelynek, irodának vagy egyéb tevékenységre is kiválóan megfelelhet.
A megközelíthetősége busszal és gépkocsival is kiváló, az autópálya is gyorsan elérhető. Kínálati ár: 85 MFt. Az adás-vételi szerződés megkötésétől számított 3-4 hónapon belül költözhető.
Érdeklődni: dr. Tarnayné Éva
Térkép
Érdeklődés
Dr. Tarnayné Éva
Az értékesítő:
Dr. Tarnayné Éva
Stílus Ingatlan Centrum
+36-20-216-97-97
 
 
 
 
 
 
Küldés