Eladó lakás Budapest I. ker, Krisztinaváros, 45.800.000 Ft, 71 négyzetméter
45.8 mFt
Budapest I. ker,
eladó lakás
Méret:
71 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest I. ker
Cím:
Aladár u.
Alapterület:
71 négyzetméter
Ár:
45.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8552939
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés:
társasház
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
KIVÁLÓ BEOSZTÁSÚ, JÓL ALAKÍTHATÓ, HÁROM SZOBA HALLOS, KÜLÖN KONYHÁS, GARDRÓBOS, ERKÉLYES, MÉRSÉKELT REZSIJŰ, EMELETI LAKÁS RENDEZETT LIFTES HÁZBAN ELADÓ.
I. ker., Naphegyen, a Zsolt udvar szomszédságában D-i tájolású, háromszobás lakás, tágas erkéllyel eladó. Minden szobája külön bejáratú, de a lakás körbe is járható. A nappali és egy hálószoba utcai, egy szobája és a konyhája pedig függő folyosóra néz. A függő folyosó rácsos ajtóval lezárt, csak két lakás bejárata nyílik róla. Így a függő folyosó is erkély funkciót kapott, melyről a ház kertjére és a Zsolt udvar szép belső parkjára van kilátás. A lakás 8 m2-s lodzsája pedig utcai, a nappaliból nyílik. A lakásnak igen jó adottságai vannak az átalakíthatóság szempontjából is. Pl. a konyha, előszoba és a hall egybenyitásával szoba jellegű, tágas konyha étkező alakítható ki. A lakásban jó minőségű tölgyfa parketta van, mely a nappaliban és a hallban csiszolást és lakkozást igényel, viszont a hálószobákban megkímélt. A vezetékek és az utcai ablakok felújítandóak. A ház fővezetékeit már lecserélték. A lakás fürdőszobájának a kéménye bélelt. Gázbojler szolgáltatja a fürdő és a konyha meleg vizét.. A lakás rezsije mérsékelt. Közös költsége alacsony, mert a ház tulajdonában lévő üzlet-iroda bérbeadásából bevétele van a háznak. A fűtés költsége is nagyon alacsony, mert a háznak új, jó hatásfokú kondenzációs kazánja van.
A lakás többgyerekes családnak, vagy befektetés céljára egyaránt alkalmas lehet. CSOK is igényelhető rá. Esetleg 1-1,5 szobás kis lakás a környéken beszámítható.
A lakás helye a közlekedés és egyéb ellátottság szempontjából is kiváló. Kínálati ár: 45,8 MFt.
Érdeklődni: dr. Tarnayné Éva
Térkép
Érdeklődés
Dr. Tarnayné Éva
Az értékesítő:
Dr. Tarnayné Éva
Stílus Ingatlan Centrum
+36-20-216-97-97
 
 
 
 
 
 
Küldés