Eladó lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 34.800.000 Ft, 94 négyzetméter
34.8 mFt
Budapest VII. ker,
eladó lakás
Méret:
94 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VII. ker
Cím:
Hársfa u.
Alapterület:
94 négyzetméter
Ár:
34.800.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
8716879
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
héra
Elhelyezkedés:
társasház
Tájolás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
AZ 1880-S ÉVEKBEN ÉPÜLT, ÁPOLT, SZÉPEN KARBAN TARTOTT POLGÁRI HÁZ LEGFELSŐ (II.) EMELETÉN GONDOZOTT, MŰSZAKILAG KORSZERŰSÍTÉSRE SZORULÓ, 94 M2 ALAPTERÜLETŰ, 3,7 M BELMAGASSÁGÚ, LÉPCSŐHÁZBÓL NYÍLÓ, UTCAI, NAPFÉNYES, KÖRBEJÁRHATÓ, 2,5 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ.
Az egyirányú Hársfa u.-ban lévő lakás kiváló beosztású, két bejárattal rendelkezik. A főbejárat a lépcsőházból, a konyhai bejárat pedig a függő folyosóról nyílik, A lakás két nagyméretű utcai szobája Ny-i, a függő folyosóra ablakos félszoba, konyha és előszoba K-i tájolású. Mindkét oldal napos, világos. A fürdőszoba, melyben a WC is benne van világító udvarra ablakos. A konyhából nyíló kamra is a világító udvarra szellőzik. A szobák parkettásak, a szép régi nagy ajtók jó állapotúak, a nagyméretű ablakok javításra szorulnak. A konyha és a fürdőszoba korszerűsítésre vár. A fűtés a szobákban cserépkályhában Héra fűtéssel megoldott. a fürdőszobában gáz bojler és gáz fali-pajzs. Mivel legfelső emelet és legalább két kéménye van, a korszerű kombi-cirkó fűtés kiépítése mérsékelt költségű lenne.
A ház tető szerkezete és teljes héjazata, valamint a víz elvezető rendszere frissen cserélt, a folyosók és a ház külső megjelenése is kifogástalan. A ház jelenleg nem liftes, de a lépcsőház szerkezete tágas helyet biztosít egy lift részére. A közös költség 22.000 Ft/hó. Az ingatlan jelenleg is jó atmoszférájú, használható állapotú, de egy korszerűsítéssel a mai igényeknek is megfelelő szeretni való, családnak alkalmas barátságos otthonná varázsolható. Befektetőnek is jó szívvel tudom ajánlani.
Kínálati ár: 34,8MFt.
A lakás kiváló infrastruktúrájú környéken helyezkedik el. Iskola, üzlet, közlekedés, park, játszó tér stb. szempontjából egyaránt kiemelt hely. Éjjel-nappali villamos és busz járat, Metro és mégis nyugodt, csendes utcában.
Érdeklődni: dr. Tarnayné Éva
Térkép
Érdeklődés
Dr. Tarnayné Éva
Az értékesítő:
Dr. Tarnayné Éva
Stílus Ingatlan Centrum
+36-20-216-97-97
 
 
 
 
 
 
Küldés