Kiadó lakás Budapest II. ker, Pasarét, 1 650 Euro

Leírás

PASARÉTEN IRODÁNAK, EGYÉB CSENDES TEVÉKENYSÉGRE KIADÓ EGY FRISSEN FELÚJÍTOTT, KÖLTÖZHETŐ, ERKÉLYES, DUPLAKONFORTOS, BÚTOROZATLAN, GÉPESÍTETT, RIASZTÓVAL, KLÍMÁVAL ELLÁTOTT, KONDENZÁCIÓS KAZÁNNAL FŰTÖTT, HÁROM ÉS FÉLSZOBA-HALLOS LUXUS LAKÁS TÁROLÓVAL ÉS TÁVIRÁNYÍTÓS UDVARI GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL BAUHAUS HÁZ FÉLEMELETÉN.
A Sodrás u-ban a Hűvösvölgyi útnál – kiváló közösségi közlekedéssel - kiadó egy azonnal költözhető, frissen felújított, bútorozatlan, gépesített, 136 m2-es, 3 m belmagasságú, erkélyes (8 m2), félemeleti lakás, mely alatt egy fűtött félszuterén iroda helyezkedik el. A lakás elrendezésénél fogva iroda vagy egyéb csendes foglalkozás céljára kiválóan alkalmas. Az előszobából nyíló tágas hallból három szoba és egy zuhanykabinos, WC-s, ablakos fürdőszobán kívül az ablakos, teljes-körűen felszerelt, gépesített konyha (mikró, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, kerámialapos főzőfelület) is elérhető. A negyedik kisebb szoba az előszobából érhető el. Az előszobából egy második ablakos zuhanykabinos fürdőszoba WC-vel, továbbá egy külön WC is nyílik. Az egyik fürdőszobában mosógép kiállás van.
Az egyik fürdőszoba mellett egy gardrób helyiség található beépített szekrénnyel. A szobák redőnyösek. A lakás legtöbb helyiségében van klíma. A lakáshoz tartozik egy kisebb tároló a kert szintjén, valamint egy kerti gépkocsibeálló, távirányítható bejárati kapuval. A gépkocsi beállók a házból a kerti kijáraton át érhetők el.
Az ingatlan egy igényes, az 1930-as években épült 4-szintes lift nélküli Bauhaus házban található, amely megőrizte eredeti elegáns jellegét. A lakás csendes, nem közvetlen a Hűvösvölgyi úton, hanem annak szerviz útján helyezkedik el. A lakásnak csak két szobája utcai, a többi helyisége kertre néz.
Bérleti díj: 1650 €/hó +költségek. Az ingatlan közös költsége 40 000 Ft/hó. A víz, a villany és a gáz fogyasztása mérőórák alapján kerül elszámolásra. Kéthavi kaució. A környék közlekedése és egyéb infrastrukturális adottsága jó: 129 busz, 56, 56A, 61 villamosok.
Az ingatlan hétvégeken is megtekinthető. A tulajdonos hosszútávú, igényes bérlőt keres, aki megőrzi a lakás felújított állapotát. Házi kedvenc és a dohányzás kizárt.
Érdeklődni: dr. Tarnayné Éva

IN A GREEN AREA OF THE II. DISTRICT A FITTED, NOT FURNITURED BAUHAUS STYLE APARTMENT OF 136 SQM WITH A TERRACE IS FOR RENT WITH A STORAGE AND A SPOT IN THE GARDEN FOR A CAR. IT IS AVAILABLE.
The recently refurbished, luxurious apartment has its original floor plane, with a negligible modification. The apartment is suitable for flat or for office too. It has 4 rooms and a big hall, an equipped, fitted kitchen, too bathrooms with shower cabin and toilet and has a toilet too and also a wardrobe. A new gas circo provide for heating and water warming. All rooms are air conditioned. The rooms have parquet flooring. The windows have shutters. One spot in the yard for a car is available. It can be reached by automatic door. Alarm, internet ( Hungarian Telekom) is available.
You can find the apartment in a well kept Bauhaus style house, built before the second world war.
The public transport is good: tram: 56, 56/A and 61. Bus 129.
Rent fee: 1650 €/month + charges . The common charges : 40.000 HUF/month. Water, gas and electricity have meters, cost depends on use. Two months deposit. It is available. No smoking, no pets!
Contact: Eva Tarnay

Lakás részletei

Ár: 1 650 Euro/hónap
Méret: 136 négyzetméter
Azonosító: 11304878
Cím: Sodrás u.
Városrész: Pasarét
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Emelet: Félemelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Luxus komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kert: Közös telek
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló